fbpx

Historien bak MyThings

Hvor oppbevarer du fødselsattesten?

Hvis du ikke er helt sikker, velkommen i klubben. Hele grunnen til at vi bygde MyThings var at vi ikke klarte å holde oversikt over våre viktigste dokumenter, rett og slett fordi vi trengte dem så sjelden.

I lang tid ble Steinar Matre stadig mer frustrert over å lete etter papirdokumenter, finne gamle kvitteringer og google etter tapte brukermanualer. Mengden informasjon om personlige eiendeler og familiemedlemmer vokser, og mengden manuelt arbeid og tid brukt på å lete opp denne informasjonen når den trengs, øker også.

I en verden der nesten alt er digitalisert, hvorfor er så mange ting fortsatt basert på fysiske papirer og vår egen hukommelse? Vi vet instinktivt at alt vi eier er verdt mer hvis vi kan dokumentere historien deres, så hvorfor gjør vi det så vanskelig å gjøre nettopp det?

Kanskje er frustrasjon oppfinnelsens mor, for i 2021 begynte Steinar å bygge en digital plattform for å organisere alle viktige dokumenter for deg på ett sted hvor de er enkle å finne. Som en ekstra bonus hjelper appen deg med å huske ikke bare sjeldent brukte dokumenter, men også oppgaver som sjelden skal utføres. Som å male huset ditt eller skifte luftfiltre.

Og slik ble MyThings født.

Gjengen bak

Steinar Matre

CEO and Co-Founder

20 års erfaring innen ledelse, forretningsutvikling og prosjektledelse innen maritim, olje og gass. Styreleder og styremedlem i forskjellige selskaper, fra oppstartsbedrifter til store selskaper og industriklynger.

Merete Vårvik Matre

Head of Marketing and Co-founder

Et perfekt dokumentrot og stor inspirasjon til å utvikle en bedre digital løsning. Heldigvis også lang erfaring innen markedsføring, salg og rådgivning for oppstartsselskaper.

Partnere som bidrar til teamet for å realisere dette produktet.