fbpx
Blog

Fordelene med å registrere kjæledyret ditt i MyThings

Organiseringsappen har flere nyttige bruksområder for dyreeiere.

Marsvin, hund eller reptil. MyThings hjelper deg å holde styr på absolutt alt som angår ditt kjæledyr.

I organiseringsappen oppretter du lett som bare det en egen profil for kjæledyret ditt ved å trykke på pluss-ikonet, «Legg til person» og deretter «Legg til Mitt Kjæledyr-profil». Her velger du om du vil holde det enkelt, og kun legge inn navn på kjæledyret og eventuelt ett bilde, eller om du vil tilføye mer informasjon som fødselsdato, kjennetegn mm.

I trygge hender

Når den generelle profilen for ditt kjæledyr er på plass, er det bare å sette i gang og utforske alle mulighetene du har i appen. Det viktigste, etter vårt syn, er å få orden på all dokumentasjon, kvitteringer og avtaler som omhandler veterinærbesøk. Dyrets helse kommer tross alt i første rekke.

Har du nettopp anskaffet deg dyret? Da er det bare å legge seg til vanen med å laste opp dokumentasjon og legge inn avtaler etter hvert besøk.

Er det en kompis du har hatt en stund? Vi anbefaler deg å ta deg det lille bryet det er å legge inn det av dokumenter og kvitteringer du har liggende i roteskuffen. Du vil takke oss senere, for dersom det skulle skje noe med dyret så slipper du da å stå febrilsk og lete etter gamle helsedokumenter i en allerede stresset situasjon.

Dokumentene organiseres lett oversiktlig i egendefinerte mapper under fanen «Dokumenter». Gjøremål, som vaksiner og timeavtaler, legger du inn under «Oppgaver». Disse vil da dukke opp på din hjemskjerm i appen etter hvert som de nærmer seg. Har du tilordnet oppgaven til noen andre i ditt nettverk, vil oppgaven dukke opp på denne personens hjemskjerm.

TIPS! Legg inn påminnelse og gjentagende oppgaver for gjøremål som gjennomføres jevnlig. Eksempelvis årlig sjekk hos dyrlegen eller kloklipp. Da er du sikker på at ingenting går i glemmeboka.

Unngå bomkjøpene

Har man kresne dyr, som undertegnede, kan appen også være et ypperlig verktøy for å holde oversikt over hva som må gjøres av innkjøp. Dyrefôr, tilbehør og leker er dyrt, og vi vil jo helst unngå så mange bomkjøp som mulig.

Samler man derfor alt av dyrets preferanser i appen kan alle, uavhengig av hvem i husstanden som er sendt ut for å kjøpe nytt fôr, være sikker på at de kjøper rett. Det gjør godt for både lommeboka og for stemningen i heimen.

TIPS! Ved større innkjøp, ta bilde av kvitteringen og legg med. Så er du bedre rustet med tanke på eventuell reklamasjon og garanti.

Fleksibel på muligheter

For all annen informasjon du ønsker å legge til, men som ikke nødvendigvis faller inn under «Ting», «Dokumenter» eller «Oppgaver», er notater et godt alternativ. Organiser alle de beste turløypene i et eget notat, så går du og hunden aldri tom for ideer når neste luftetur skal tas. Eller lag et notat med den daglige rutinen til dyret, så slipper du å lage et nytt skriv for hver gang noen andre skal passe på det.

Med MyThings kan du organisere og samle absolutt alt på ett sted.  


august 14, 2024